- MITT BRYLLUP -

Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2
0151 Oslo
 

Brudepar som kommer og deltar på vårt event i Gamle Logen får nyte en kveld inspirert av et ekte bryllup.

I festsalen vil vi ferie vårt brudepar, vi arrangerer en vielse, brudeparets første dans og selvfølgelig coctailhour. Kathrine Sørland er vår toastmaster og inviterer deg til å treffe alle våre utstillere, som sammen kan bidra til å skape deres drømmebryllup.

Jewelry by Thune vil vise frem sine høstfavoritter, invitasjoner, menyer og andre trykksaker kommer fra Presserommet/letterpress studio og FotoKnudsen. Side om side med cateringbyråer for å tilfredstille deres apetitt og snakke med dere om meny og serveringsmuligheter på deres bryllupsdag.
Eucalyptus Blomster og vår bryllupsplanlegger vil vise dere de siste trendene innenfor dekor, borddekking og blomster i bryllup.
Vårt brudepar er kledd opp i finstasen og vil sammen med flere andre modeller vise dere bryllupsmote til brud og brudgom fra Ski Brudesalong, Made By Heart og Heines Design.
Hos vår hovedsponsor Tilbords får dere en mulighet til å registrere bryllupslister og se flotte produkter fra bla. Hardanger Bestikk, Magnor, Georg Jensen og Le Creuset. De som registrerer bryllupslister under messedagen har mulighet til å vinne flotte premier fra Tilbords.

Kvelden vil avsluttes oppe i festsalen hvor bryllupsfesten finner sted. Brudeparet og gjestene viser frem flere flotte antrekk, vi kjører kakekutting og en fest inget bryllup bør være foruten.

Billetter på http://www.ticketmaster.no/event/mitt-store-bryllup-billetter/510651/