bryllupmesse, mittbryllup, tilbords, bryllup, Bryllupsplanlegging

OJOJOJ - NICOLAI FRIR TIL EVELINA - ett fantastisk frieri dette er så spennende og følge med på!! .......ååååå så skjønne de er!! ......og tenk at de "gifter" seg på søndag 16/10/16på Gamle Logen -  dere er INVITERT til vielsen som skjer kl 16:00 - dette er så ROMANTISK!!!

Gaveliste -  TILBORDS

Hos vår hovedsponsor Tilbords får dere en mulighet til å registrere bryllupslister og se flotte produkter fra bla. Hardanger Bestikk, Magnor, Georg Jensen og Le Creuset.  De som registrerer bryllupslister under messedagen har mulighet til å vinne flotte premier fra Tilbords.

Forberedelse & Forlovelseringen

Frieriet

Mitt Bryllup - You Tube: https://www.youtube.com/channel/UC3lHZwcNIKtn7oL3RHT7ZTg/UC3lHZwcNIKtn7oL3RHT7ZTg?view_as=subscriber

Bryllupmesse - 16 October 2016 _ Gamle Logen
Tickets Sales: http://www.ticketmaster.no/event/mitt...

Mitt Bryllup på Gamle Logen er en bryllupsmesse ulik noe annet dere har sett i Norge tidligere. I festsalen vil vi ferie vårt brudepar, vi arrangerer en vielse, brudeparets første dans og selvfølgelig coctailhour. Kathrine Sørland er vår toastmaster og inviterer deg til å treffe alle våre utstillere, som sammen kan bidra til å skape deres drømmebryllup.