Den 16. oktober 2016 - Arrangerte Mitt Bryllup i samarbeid med Tilbords en Bryllupsmesse. Tilbords har lang erfaring med å arrangere Bryllupsmesser i hele Norge. Denne messen var helt unik og en stor suksess for både brudepar og utstillere.

400 gjester og 38 utstillere - kom til denne messen for å oppleve ett «ekte» bryllup med ett «ekte» brudepar med vielse, dette var en messe ulik noe annet Norge hadde sett før. Vi gleder oss til fortsettelsen i 2017, og ser frem imot hele 7 Bryllupsmesser over hele Norges land, ett arrangement av Mitt Bryllup arrangement i samarbeid med Tilbords. Konseptet er hentet inn ifra USA og kreativ leder for bryllupsmessene våre kommer fra selveste NYC, hvor han har jobbet i bransjen i over 10 år og har bred erfaring med bryllup.  for Bryllupsmessene er å sette kunder i kontakt med leverandørene. Her får man direkte kontakt med kunder i rett målgruppe og muligheter til å bygge nettverk utstillere imellom.

For kundene sin del er dette en fantastisk
mulighet til å møte mange på en gang, de sparer tid og penger, samt at de får en fantastisk opplevelse sammen med venner og forlovere Dette er en unik måte å gi din forretning en super «boost».

2017 Bryllupmesser Link: mittbryllup.no/bryllupsmesser