Å lage en detaljert plan for den store dagen kan være utfordrende, men er likevel svært viktig for at bryllupet skal bli akkurat slik dere ønsker. 

Bryllupet er gjerne planlagt flere måneder i forveien, men vel så viktig er det med en god kjøreplan for selve bryllupsdagen. En detaljert plan gjør det nemlig enklere for alle parter å lage den drømmedagen dere har sett for dere, og på den måten kan dere nyte bryllupsdagen og hverandre i visshet om at alt er under kontroll. Kathrine Sørland er Tilbords´ bryllupsambassadør, og har mange gode tips til hvordan en typisk kjøreplan for et tradisjonelt bryllup kan se ut.

 

Velkommen til Bryllupsmesse:

TILBORDS Bryllupsmesse i Askim

Søndag 27.08 2017 kl: 18:00


Motevisning av Ski Brudesalong og Zizzi Askimtorget
Smaksprøver fra Smaalenene Hotell og
Kringla Konditori, Askimtorget har smaksprøver på bryllupskaker.

Du kan vinne blant annet en Diamantring fra Gullfunn Askimtorget, ett nydelig porselens kaffeservise fra Royal Bone China, Marseilles, til 6 personer,
fine krystalllysestaker og andre flotte gevinster til de som melder seg på fra Tilbords Askimtorge

 

MITT BRYLLUP Bryllupsmesse i Oslo på Kanonhallen

Søndag 03.09.17 kl 11:00 - 15:30
Billetter: https://www.eventbrite.com/e/mitt-bryllup-bryllupsmesse-i-oslo-tickets-33025391836
Som deltaker på messen får du oppleve en fantastisk dag inspirert av et ekte bryllup, og som «gjest» i vårt bryllup vil du få masse tips og inspirasjon til din store dag, og kjøpe varer og tjenester direkte på messen til rabatterte priser.

Vi feirer vårt brudepar ved å arrangere en iscenesatt vielse der vi får være med på brudeparets første dans og selvfølgelig skål med brudeparet. Kathrine Sørland er vår toastmaster og inviterer deg til å treffe alle våre utstillere, som sammen skal bidra til å skape ditt drømmebryllup.