SI DET MED BORD!
 
Feiringen deres bør være nettopp dét - deres. Den fortjener å bli minneverdig, vakker og og reflektere det at ingen andre er akkurat som dere. Uansett hvilken historie du vil fortelle, så ønsker vi å utføre en vakker og minneverdig opplevelse. Vi yter for å dekorere et arrangement som er personlig, gjennomtenkt og sammenhengende. Skulle du ikke finne det du ser etter, så kan vi skape det for deg! Vi skreddersyr våre tilbud til å passe dine behov og vi vil gjerne fortelle din historie, slik den fortjener å bli fortalt. Derfor tilbyr vi utleie av dekor, styling av event, personlig tilpassede trykksaker og dekorasjoner. Vi vil skape en helt egen ramme for din dag og hos Bordglede er du i de beste hender!


Amanda Costa Thompson:

"Jeg er en organisatorisk og kreativ sjel som drømmer om å få mine kunders ønsker til å "gå i oppfyllelse". Dette gir meg sommerfugler i magen og en enorm glede! Ingenting er mer tilfredstillende enn å ha en idé, utforme et konsept, for deretter å sette alle bitene sammen til en uforglemmelig opplevelse!"
 
Amanda Thompson jobber som arkitekt på heltid etter å ha studert i London og København. Hun bruker arkitekturen i alle målestokker for å oppnå "prikken over i'en". Hun elsker alt som har med design, planlegging, fest og pynt. Hun er over gjennomsnittet interessert i detaljene!
 
Det var først etter sitt eget bryllup i 2014 (der hun laget alt for hånd selv) at hun begynte å jobbe med dekorasjoner til selskaper i alle størrelser. Derfor tilbyr hun nå styling av event, utleie av borddekorasjon og pynt - for det meste håndlaget - slik at kunden har mulighet til å sette sitt eget personlige preg på selskapet, med gjenbruk av gamle syltetøyglass og andre gjenstander hun finner som måtte passe. Fint for deg og fint for miljøet! Hun ønsker å bidra med litt ekstra magi til de spesielle anledningene!
 

Bordglede

https://www.bordglede.no/

amanda@bordglede.no

Tlf: 40 88 69 00