Mitt Bryllup lesere vil i tiden fremover få mange tips og råd til bryllupet av Marie Overskott. Hun er en meget populær bryllupsblogger og giftet seg i fjor med sin drømmeprins. I de nærmeste uke vil dere få tips for å unngå skjønnhetskrise på den store dagen.

Dersom du skal stå brud i de nærmeste månedene, tipper jeg du går rundt med ca 1000 sommerfugler i magen for tiden og småstresser over alt som må være i boks til den store dagen. Det er absolutt ikke uvanlig å bli en “bridezilla-light” når dagen nærmer seg (tro meg, jeg snakker av erfaring), og “to-do listen” kan virke endeløs. Derfor tenkte jeg å komme med en liten oversikt over de mest vanlige feilene mange kommende bruder gjør, og hvordan du som brud kan unngå skjønnhetskriser på bryllupsdagen.

* Feil nr 1: SELVBRUNINGSKRISE

Du innser at du er like hvit som brudekjolen, og i mangel på sol kjører du på med selvbruning uten å ta visse forholdsregler! Alle bruder ønsker seg den perfekte gløden, for dette er jo dagen DU skal skinne! Her går det imidlertid en fin grense mellom hva som er en pen glød og det å unaturlig brun. Det er faktisk ikke pent å verken se ut som du har ligget en uke i strekk i solariumssengen eller komme ned kirkegulvet som med en svært unaturlig oransje hudtone og skjolder.

images-13

Løsningen: Dersom du føler deg trygg på selvbruningsfronten, så begynn ca en uke i forkant med å peele huden godt og påfør en gradvis selvbruner ca annenhver dag. Vær nøyaktig med å smøre den godt ut overalt og få noen til å hjelpe deg med ryggen, da den ofte er svært synlig i brudekjolen. Pass på å la kremen tørke godt inn før du tar på litt løse klær så unngår du stygge skjolder. Vil du derimot “safe” litt kan du oppsøke en hudpleiesalong og booke en time for profesjonell spray-tan et par dager i forveien.