Her kommer flere tips for å få den perfekte bryllupssminken til ditt bryllup. Marie gir deg i dag tips for bruk av skinnende produkter til brullupssminken.

For å oppnå den berømte gløden har du lasset på med highlighter, skimrende øyenskygge og glitrende lipgloss med det resultat av du ender opp med en skinnende hud som lyser som en discokule på bildene.

Catherine Zita Jones bad makeup

Løsningen: Når det kommer til highlighter gjelder virkelig uttrykket “less is more”. Velg et produkt med shimmer istedenfor glitter, og velg varme nyanser fremfor kaldhvitt/rosa, da det vil gi deg en mye mer naturlig glød. Legg produktet øverst på kinnbena, litt på neseryggen, øyenbrynsbenet og amorbuen over leppen. Unngå å bruke highlighter i panne og på hake da dette kun vil gjøre at du ser svett ut. Jeg anbefaler bruder å bruke matte øyenskygger da dette vil gjøre seg mye bedre på bilder samt også holde seg penere lenger. Skimrende skygger har en lei tendens til å stripe seg fortere. Jeg anbefaler også å holde seg unna leppeprodukter med glitterpartikler, og heller gå for lett skimrende leppestifter.

Mitt tips: Ha et mattende, transparent pudder i vesken ( eller forloverens) slik at du kan touche up litt utover dagen hvis du har tendens til skinnende hud. Pakk også med leppepomade, leppestiften, noen q-tips, favorittparfymen, noen fliseklemmer og en fuktspray og du er good to go!