Når dagen endelig er kommet, er det spesielt noen feller du bør unngå.

Den første fellen er å vaske håret samme dag som du skal sette opp håret. Sliter du med veldig fett hår, kan du sjamponere det lett på morgenen. Ellers er det beste å vaske håret senest dagen i forveien. Da vil oppsetningen være enklere å feste, og vil dermed sitte som støpt hele den lange feiringen.

Trang hals

Legg fram en cardigan som du kan bruke som genser mens du blir sminket og ordnet håret på. Dersom du vil ha en singlet under bør du være sikkert på at åpningen i halsen er så vid at du får den over hodet uten å ødelegge hår og makeup.

For mye champagne

Et bryllup skal feires, og ofte er det hyggelig å skåle i champagne. Pass på at det ikke blir for mye champagne på morgenen på tom mage. Under forberedelsene med påkledning, hår og makeup er det viktigste at du får i deg nok mat og vann slik at du holder ut så lenge du ønsker. Å få vondt i hodet før vielsen kan bli trist med tanke på hvor mye forberedelser som ligger bak, og mange forhåpninger du har til dagen.

Fjerne neglelakk

Neglelakken du skal ha på den store dagen bør påføres samme dag, eller gjort hos en profesjonell i løpet av de siste dagene. Det viktigste er at du ikke prøver å fjerne en mørk neglelakk samme dag, for det vil fort resultere i at hendene dine ser litt møkkete ut.

For lite søvn

Det kan være vanskelig å sove når du har mange sommerfugler i magen. Pass på at du har en rolig og avslappet kveld før den store dagen. Det siste du vil er å bli trøtt i ditt eget bryllup.