Hvordan skal jeg være på håret, hvordan stil kler jeg, må jeg gå til frisøren og må jeg betale flere tusen kroner for å være fin på håret til den store dagen? Ekspertene gir deg råd til hvordan du skal velge den rette frisyren.

Først og fremst bør man finne ut hvordan stil man ønsker.Det er altid lurt å velge brudekjole før brudefrisyren.Da er det lettere å se for seg hvordan håret skal være,

Ønsker man en klassisk stil,en romantisk eller kanskje en rocka stil?

Har man foreks. en romantisk stil til vanlig,bør man også velge denne stilen i bryllupet. Man skal se ut som den man er, bare enda bedre.

Ønsker man å bruke frisør til den store dagen, bør en bestille prøvetime på forhånd.Her blir man enig med frisøren hvordan håret skal være. Når den store dagen kommer, trenger man ikke å bruke tid på dette.

Prøvetime er som regel inkludert i prisen.Avtal pris etter prøvetime,da vet også frisøren hvor lang tid det vil ta og hva det vil koste.

Nå har også mange av frisørene blitt flinke til å legge brudemakeup,spør om dette når man bestiller prøvetime. Da slipper man å gå fra den ene til den andre salongen på den store dagen. En vil også få en bedre helhet når samme person legger makeup og fikser håret.

Har man ikke budsjett til frisør,eller man skal holde bryllupet langt fra hjemmestedet,kan man spørre forlover om litt hjelp.Øv på forhånd og prøv ulike frisyrer så man er enig når dagen kommer. Man kan også gå innom en salong for å få noen tips her.

Uansett, det viktigste er at man finner en frisyre som man føler seg flott i og som fortsatt er deg.