De hotteste trendene og klassiske frisyrene til bruden.

Når det gjelder brudefrisyrer har man alltid de klassiske og tidløse frisyrene som såklart aldri går av moten, men det finnes også trender som  går igjen på brudevisningene. Her er et knippe av våre favoritter. 

Side chignons

En klassisk og populær frisyre, i vår skal den helst kombineres med en dyp sideskill. 

Vintage

Tidløse og romantiske frisyrer som tar oss med tilbake til 30 -og 40 tallets eleganse.

Sleek chignons

Håret legges stramt bakover i en chignon (en knute) på bakhodet eller i nakken. En klassisk brude-updo som er ekstra fin med glitrende hårpynt. 

Vakre buns

- eller hårtopp om du vil er både en klassisk og trendy frisyre og på catwalkene kom de i ulike varianter.

Romantisk og avslappet

 Håret er trukket bakover fra ansiktet, men skal være løst og litt tilfeldig satt opp, litt sånn “løpt hele veien til kirken”-look.

Høyt volum

Moderne beehives med hårbånd eller hårpynt var hot på brudevisningene denne sesongen. 

Hent inspirasjon fra filmverdenen

Fant du ikke akkurat den frisyren du ser for deg blant sesongens store trender? Fortvil ikke – her har vi samlet et knippe inspirasjonbilder med noen av de vakreste frisyrene som er fanget på film, så enten du vil la deg inspirere av en ekte prinsesse eller en filmprinsesse, håper vi du kommer ett skritt nærmere i jakten på brudefrisyren 2018.

 Gode råd før den store dagen

-Avtal en prøvetime med frisøren som skal gjøre håret på den store dagen.

-Husk å ta med noen bilder av de frisyrene du kunne tenke deg, og sørg også for at hun eller han setter opp nok tid til at dere kan prøve ut de ulike frisyrene så du ser hvordan de blir på deg. Det finnes ikke noe verre enn å sitte i frisørstolen en time før kirkeklokkene ringer med tårer i øynene fordi du hater frisyren. Denne dagen drømmer vi om i årevis i forkant, og da må vi også være sikker på at alle som skal få dagen til å gå i oppfyllelse rundt oss vet hva vi forventer.

-Husk også å tilpasse frisyren til kjole, tilbehør etc. Det blir lett overkill med en detaljrik askepottkjole, masse smykker og en frisyre som kjemper om oppmerksomheten. En enkel kjole tillater å kjøre på litt ekstra når det gjelder tilbehør og hår, og motsatt.