Du skal være prinsesse for en dag, og da er det viktig å tenke helhet! En flott kjole, en vakker brudebukett og for å toppe det hele - et vakkert dandert hår.

Slør, blomsterkrans, hårbøyle, pene spenner, en vakker, enkel blomsti håret - dette er dagen du skal velge og vrake!

Bruk gjerne en salong hvor de kjenner deg og dine behov fra før. Oppholder du deg i et annet land, eller i en annen by, så velg en frisør du blir anbefalt fra andre. Benytt deg alltid av muligheten til å ta en prøvetime før bryllupsdagen, slik at det går raskt og greit å få ordnet håret selve dagen! Skal du sminke deg i salongen, kan det også være en god idè å prøve dette også på forhånd slik at resultatet blir akkurat som ønsket på bryllupsdagen! Mange salonger har som tradisjon at de gir bruden en liten ekstra oppmerksomhet på bryllupsdagen - som et glass champagne eller to og/eller litt frukt, slik at nervene roes!

På mange steder i utlandet kan man få frisøren til å komme på hotellet, og dette kan også arrangeres her i Norge! Husk å ta med den hårpynten du selv ønsker å bruke, hvis ikke annet er avtalt med frisøren. Frisøren kan også hjelpe forlover, mor, brudepike eller andre gjester som har behov for det.

Husk at du på bryllupsdagen har på et plagg med knepping foran, slik at du slipper å klippe i stykker en fin genser når du går fra hverdagsklærne til brudestasen!

  Tags: