Hordan skal den perfekte makeup legges? Er det kanskje frisøren som skal gjøre det, skal du gjøre det selv. Eller er det forlover som har fått ansvaret for dette?

Den store dagen har kommet, og alt er planlagt ned til fingerspissene.

Kjolen henger i døråpningen, skoene står pent siden av hverandre under trappen, undertøyet er på og hårrullene ligger på rad og rekke i håret.

Det er tid for makeup. Den ble plukket ut på favorittbutikken for noen uker siden ved god hjelp av ekspiditøren og forlover.

Prøvetimen ble gjort dagen etter innkjøpet, sammen forlover og et par glass vin, resutatet ble overraskende bra.

Ansiktskremen har smeltet inn i huden og det er nå klart for første lag med makeup.

De små røde kvisene på haken dekkes enkelt med en god concealer. Du klapper også et tynt lag av den under øynene da det ble litt lite søvn natten før.

Deretter er det klart for flytende foundation. Du ble annbefalt flytende slik at den holder seg hele dagen og kanskje natten også. Glømmer heller ikke ørene, da de kan fort bli litt røde når far skal opp for å holde talen.

Gå over med en transparant pudder slik at foundation ikke renner. Da berger du hvis noen regndråper treffer pannen din eller noen tårer renner ned på kinnet.

Så er det klart for øynene. Her valgte du tre ulike farger etter tips fra ekspidtøren. Den første er lys og den legges på hele lokket og opp mot brynet. Deretter en fersken farge som passer øynene perfekt. Den legges på hele lokket og inn i globalen. Avslutter med en brunfarge som rammer inn og legges i ytterkant for det lille ekstra løftet.

En blyant eyeliner rammer fint inn øynene, men denne legger du tynt og bare i ytterkant under øyet. Bruker så en Q-tips for å duse den ut.

Etter vippetangen har gjort jobben sin, legger du på en vannfast maskara.

Brynene vil også gjerne ha litt ekstra farge da øynene har blitt rammet så fint  inn. Her bruker du en brynskost og brynsfarge så slipper du harde og kantete bryn.

Rougen står for tur, her legger du en dus farge fra hårfestet og i underkant av kinnbein, smil søtt og legg fargen på eplekinn. Dette gjør at du får en frisk glød i ansiktet.

Legg en lipliner på leppene, denne skal være samme farge som leppestift, eller en tone lysere. Nei, lipliner er ikke bare forbeholdt de eldre, denne hjelper deg med å holde leppestiften på plass og får den natulige formen.

Nå er det tid for å ta ut hårrullene, mens håret blir stelt, tar du deg en slurk champagne og en matbit, hvem vil vel svime av når man er på vei til sin framtidige mann?

Håret er dannet vakkert inn i spennene, hårlokkene ligger sprayet på plass og du hopper inn i drømmekjolen.

Da er det bare leppestift og slør som skal på plass.

Bruk en leppepensel for å påføre leppestift og avslutt med en gloss for å få kyssbare lepper. Leppestiften sammen med pudderet legges i vesken til forlover slik at du gjennom hele dagen har tillgang til dette. Husk å påfør litt av begge deler før fotografen tar bildene.

Da er det på tide å komme seg inn i bilen slik at din framtidige mann slipper å engste seg for om du dukker opp eller ei.