Her er rådene du ikke kan gå glipp av.

Noen har kanskje hatt en formening helt siden de var små om hvordan brudekjolen skal se ut på den store dagen. Det er mulig kriteriene bør justeres litt.

Kroppen inni kjolen

Det er ikke til å komme unna at kjolene ofte ser litt annerledes ut når du tar den på, enn hvordan de ser ut på bildet. Alle kropper har noen deler som ikke trenger å fremheves, men like viktig er at alle kropper har ekstra fine områder som i aller høyeste grad bør fokuseres på. Hvilken del av kroppen din er du mest fornøyd med? Sørg for at den blir fremhevet, uansett om det gjelder bysten, midjen, bakdelen eller flotte bein.

Fargen

Jo, de fleste kjoler er hvite. Men hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes et stort utvalg av nyanser innenfor hvitt. Velger du riktig farge til deg kan det få huden din til å gløde i stedet for å se matt og grålig ut. Trikset er å hvite om du kler kalde eller varme toner. Har du blå eller grå øyne bør kjolen helle mot det kritthvite. Dersom du har varme brune og grønne øyne kan det være finest å velge en kremaktig fargenyanse.

Type bryllup

I tillegg til at du velger en kjole som er flatterende til din kropp, er det også viktig å ta med i betraktningen hva slags bryllup dere skal ha. Skal feiringen være på et slott, kan du velge så overdådig kjole som du bare tør, men skal det være på et samfunnshus kan det være lurt å velge en enklere kjole for at du ikke skal se malplassert ut. Om festen skal være ute kan det være lurt å unngå kjole med slep slik at kjolen ikke blir full av jordflekker og grønske, med mindre dere velger å ha underlag oppå plenen, grusen eller hvor det måtte være. Det viktigste er at du tenker helhet, og at kjolen står i stil med både din kroppsform, stil og omgivelser.