Mitt Bryllup er landets ledende kilde for alt som handler om bryllup;  bryllupsmesser, nyheter og inspirasjon.

Som deltaker på messen får du oppleve en fantastisk dag inspirert av et ekte bryllup, og som gjest i vårt bryllup vil du få masse tips og inspirasjon til din store dag.   Vi feirer vårt brudepar ved å arrangere en iscenesatt vielse der vi får være med på brudeparets første dans og selvfølgelig skål med brudeparet. Kathrine Sørland er vår toastmaster og inviterer deg til å treffe alle våre utstillere, som sammen skal bidra til å skape ditt drømmebryllup. Utstillerne er leverandører innen kjøkken, fotograf, interiør, hår & makeup, klær, catering, blomster, gullsmed m.m. Cateringbyråer stiller med smaksprøver og snakker med dere om meny og serveringsmuligheter, og dere vil bli vist de siste trendene innenfor dekor, borddekking og blomster i bryllup.
Vårt brudepar er kledd opp i finstasen og vil sammen med flere andre modeller vise dere bryllupsmote til brud og brudgom. Bryllupsfesten avslutter som seg hør og BRUDEKJOLEVISNING.

 

Vi har her samlet en oversikt over flere bryllupsmesser og bryllupskvelder i Norge. Vi anbefaler alle som er inne i den spennende tiden med bryllupsplanlegging å melde seg på noen av de fantastiske bryllupsmessene. Det gir både inspirasjon og idéer til den store dagen, samtidig som det er gøy og romantisk!

BRYLLUPSMESSE