Er du på jakt etter en komplett bryllupsplanlegger på nett som kan hjelpe det å holde ordne på bryllupsbudsjett, gjester og ønskelister så er Mitt Bryllup løsningen for deg. Her finner du verktøy som kan komme godt med i bryllupsplanleggingen til den store dagen - og helt gratis.

En bryllupsplanlegger på nett er genialt for å samle alt av informasjon på et sted, og holde oversikt fra du starter planleggingen til den store dagen er kommet.

På Mittbryllup.no kan du sette opp din egen bryllupsplanlegger på nett helt gratis. Planleggeren kommer med en rekke nyttige verktøy - her har vi satt opp en oversikt med beskrivelser:

Bryllupsliste

I bryllupsplanlegger kan du holde oversikt over gjestelisten. Hold orden på hvilke gjester som kommer og hvilke som har meldt avbud. 

Listen kan du endre og oppdatere hele perioden opp mot bryllupet. 

GJESTELISTE: I planleggeren kan du legge inn gjeste liste og redigere helt frem til den store dagen.

Budsjett

Selv med mange ulike utgiftsposter, er det mulig å holde oversikt over økonomien i bryllupsplanleggingen.

Her kan du føre budsjett over bryllupsrelaterte kostnader etter hvert som de dukker opp. 

Kalender

Når må blomstene bestilles? Og hva med fotograf, catering og underholdning?

Få orden på alt du må huske før den store dagen - før alle bryllupsrelaterte gjøremål og avtaler inn i kalenderen. Kalenderen finnes også som app til iPhone og Android. 

Oversikt gaver

Her kan du organisere alle gavene fra bryllupet, slik at du er sikker på at du ikke glemmer noen, og at alle kan få personlige takkekort med hilsen fra det nygifte paret.

Min bryllupsinfo

Her kan du holde bryllupsgjestene dine oppdatert på siste info om bryllupet. Legg ut informasjon om forloverere, sted og tidspunkt, veibeskrivelse, program for dagen, kontaktinfo, overnattingsmuligheter med mer.

Bryllupsblogg

Lag din egen bryllupsblogg og bruk den til å dele tanker, ideer og erfaringer. Dokumenter bryllupsplanleggingen underveis og vis frem inspirasjon og bilder til familie, venner og andre.

BLOGG: En blogg er genialt for å informere gjester og deltakere i bryllupet om alt fra program, overnatting, gavelister med mer.

Program for dagen

Sett opp program for bryllupsdagen. Programmet kan deles med andre, lagres som pdf og skrives ut til forlovere, foreldre og andre gjester. 

Registrer deg helt gratis, og få tilgang til Mitt Bryllup og alt bryllupsplanleggeren har å tilby.