Er du på jakt etter en komplett bryllupsplanlegger på nett som kan hjelpe det å holde ordne på bryllupsbudsjettet, gjestene, ønskelister så er Mitt Bryllup løsningen for deg. Her finner du verktøy som kan komme godt med i bryllupsplanleggingen til den store dagen

Bryllupsverktøy i bryllupsplanleggeren

Bryllupsliste

Før gjestelisten her, og hold orden på hvilke gjester som kommer og hvilke som har meldt avbud fra bryllupet. 

Budsjett

Selv med mange ulike utgiftsposter, er det mulig å beholde oversikten over økonomien i bryllupsplanleggingen. Her kan du føre budsjett over bryllupsrelaterte kostnader etter hvert som de dukker opp. 

Kalender

Når må blomstene bestilles? Og hva med fotograf, catering og underholdning? Få orden i alt du må huske på før den store dagen - før alle bryllupsrelaterte gjøremål og avtaler inn i kalenderen. Kalenderen finnes også som app.

 Oversikt gaver

Her kan du organisere gavene fra bryllupet, slik at du er sikker på at du ikke glemmer noen, og at alle kan få personlige takkekort med hilsen fra det nygifte paret.

 Min bryllupsinfo

Her kan du holde bryllupsgjestene dine oppdatert på siste info om bryllupet. Legg ut informasjon om forloverere, sted og tidspunkt, veibeskrivelse, program for dagen, kontaktinfo, overnattingsmuligheter med mer.

 Bryllupsblogg

Lag din egen bryllupsblogg og bruk den til  dele tanker, ideer og erfaringer. Dokumenter bryllupsplanleggingen underveis og vis frem inspirasjon og bilder til familie, venner og andre.

Program for dagen

Sett opp program for bryllupsdagen. Programmet kan deles med andre, lagres som pdf og skrives ut.

Registrer deg helt gratis, og få tilgang til alt Mitt Bryllup har å tilby