Bruk god tid til å planlegge detaljene til (bryllups)festen. Gi selskapet og gjestene en god start ved å gjøre noe ekstra ut av velkomstdrinken.
 

Bruk god tid til å planlegge detaljene til (bryllups)festen. Gi selskapet og gjestene en god start ved å gjøre noe ekstra ut av velkomstdrinken.
Velkomstdrinken kan pyntes med en rørepinne. Pynt et trespyd med et blad eller en blomst, eller en dekorert pynteklype.
Eller hva med å pynte med friske bær? Bær passer spesielt godt til champagne! Tre de på et lite trespyd og legg på tvers over glasset.

Bruk frukt eller blomst!
Friske bær gjør seg også godt på kanten av glasset, gjerne i kombinasjon med en spiral av eple-, lime- eller sitronskall. Mynteblader gir også en fin touch til velkomstdrinken. En romantisk variant er å pynte drinken med roseblader, gjerne i samme farge som brudebuketten på bryllup eller servetter og lys på en "vanlig fest".

Hva med å prøve denne drinken? Den krever litt forarbeid, men egner seg godt til spesielle anledninger.

Josephine's-Will-She-Or-Won't-She-MartiniJosephine's Will She Or Won't She Martini

Fremgangsmåte:
Denne drinken krever litt forarbeid; Den består av vodka, tilsatt rosenblad og en liten smule kanel. La den stå en tid til smaken har markerer seg (ca. én uke). Deretter legges den på frys. Når tiden er inne er det bare å helle vodkaen (6cl) oppi et avkjølt cocktailglass og garnere med friskt rosenblad. 
Denne klassiske Martini-varianten er som skapt for anledningen og passer utmerket som apéritif til en romantisk middag. Det er nesten som å være på first-date igjen, eller er det kanskje det..? Uansett; Will she or won't she?

Ingredienser:
vodka
rosenblad
litt kanel

(Hentet fra aperitif.no, innsendt av Øyvind Thue, Barsjef Bølgen & Moi, Briskeby.