Med en dose kreativitet, blomster, litt pent papir og konditorfarge kan du lage et fargetema som gjennomføres helt fra innbydelsen til kakebordet!

Her har vi laget et tema med hvitt, rosatoner og sjokoladebrunt. Bruk ideene her 

og velg dine favorittfarger.

Innbydelse/Meny
Vær kreativ, bruk saks, limstift og lekkert mønstret papir fra hobbybutikken. Har du i tillegg pen håndskrift skaper du et flott personlig preg, men ellers kommer du langt med en fin skrifttype fra PCen.

Her har vi brukt enkle farger som er tro mot temaet, og som skaper helhet på bordet selv om ingen av elementene faktisk er 100% like. 

Bordkort/Navnemerking
Et stoffstyke med farger og mønster som passer til temaet er lagt rundt tøyservietten. Et fint navnekort i papir er trædd på en brun lærlisse som er knyttet rundt det hele.

Kakepynt
Brunfargen i sjokoladekaken viderefører det brune i fargetemaet. Enkel pynt er rett og slett blomster fra bordet! Denne kaken har vi bakt i en form med hull i midten, noe som gir plass til et lite vannglass med blomster, men du kan også legge blomster forsiktig på kaken like før servering.

NB: Bruk ikke giftige blomster! 

Muffins/Cupcakes
Det store innen kaker nå for tiden, er lekre muffins med deilig, tykk smørkrem eller kreativ dekor. Disse serveres best på etasjefat og blir lett festens midtpunkt!
Her har vi hatt rosa konditorfarge i smørkremen.