Planlegging av bryllupet burde starte tidlig, og husk at dette skal være dagen for dere begge, så sørg for å gjøre planleggingen sammen. Book en dag eller helg der dere sammen legger planer.

Det er viktig å bruke god tid på planleggingen av bryllupsfesten. Desto bedre planlagt festen er, desto mindre blir det å tenke på for dere når dagen endelig er kommet.

Husk at dette skal være dagen for dere begge – planlegg dagen sammen. Reis gjerne bort på et romantisk hotell for en helg for å komme i den rette stemningen.

 

Tenk på gjestene

På selve dagen er det viktig å få gjestene til å føle seg velkomne. I et bryllup er det ofte mange mennesker som ikke kjenner hverandre.

For å løse opp stenmingen mens dere er til fotografering, kan dere gjerne få toastmasteren til å introdusere gjestene for hverandre.

Ha også lett musikk i bakgrunnen, slik at det ikke oppstår pinlig stillhet. Legg gjerne også litt omtanke i velkomstdrinken. Pynt den for eksempel med blader eller blomster, eller en dekorert pynteklype.

UNDERHOLDNING: Sørg for underholdning når brudeparet skal ta bilder.

 

Bordet er viktig

Ikke la planleggingen av bordet komme sist på listen. Blomster og lys er viktig for å skape den rette stemningen rundt bordet.

Mengder med blomster og levende lys kan forvandle selv det mest ordinære selskapslokale til en romantisk ballsal for kvelden.

Ved bordplasseringen bør dere tenke på at praten skal gå lett og ledig blant gjestene.

BRYLLUPSBORDET: Det er mye som skal på plass på den store dagen, men ikke la det stå nederst på listen.

 

Underholdning

Har dere venner som er flinke til å synge, spille, lese dikt eller fortelle historier, kan dere gi dem i oppdrag å underholde litt.

Det er da viktig at de blir spurt allerede ved innbydelsen. Lag gjerne også gjettekonkurranser om brudeparet. Sørg for at det spilles musikk for enhver smak, slik at både unge og gamle får musikk de kan svinge seg til.

Ved å legge ut engangskameraer og sende rundt en minnebok, kan hver enkelt gjest få være med på å sette preg på kvelden, og samtidig skape fine minner for dere i etterkant.

Lykke til med planleggingen!