På Riviera Maya kystlinje, finner vi flotte Secrets Silversands Riviera Cancun. Her kan brudeparene oppleve unike fasiliteter som er inkludert i prisen, som begynner med alle måltider og snacks og basseng og strand . Alt inkludert gir brudeparene blant andre overlegne fasiliteter  som - terrasse med avslapningsbadekar, luksus salong, og 24-timers privat concierge. Hver suite har veldig gode senger og møblert terrasse eller uteplass. Gourmetmat, eksklusivt  brennevin og bra uteliv på 8 gourmetrestauranter, åtte barer og levende underholdning i et friluftsteater kan hotellet tilby. På dagtid åpner åtte store bassenger, et evighetsbasseng, biljard, et treningssenter, seiling, golf  på nærliggende Grand Coral Riviera Maya og mer. Den verdensklasse Secrets Spa by Pevonia, er intet mindre enn en fantastisk.

Kongelig behandling på Secrets Silver fortsetter med gratis champagne ved ankomst og et bryllup album og video av de nygifte. Secrets Silver har en moderne stil og kort vei til stranden. Dette skaper den perfekte rammene med modernitet og romantikk for en bryllupsreise.

Par som ønsker å starte sitt ekteskap i elegante omgivelser vil bli begeistret av den stilfullt utformet bryllupslysthuset og den fantastiske ballsal. Og alle nygifte vil sette pris på de elegante suitene, glamorøse omgivelsene, og overdådige spa. Dette og mer gir alle muligheter til en vellykket bryllupsreise. Prisen ligger litt høyt men er dere villig til å betale litt ekstra så får dere valuta for pengene.