Da jeg kom over dette bildet tatt av vakre Julianne Hough fra premieren på hennes nye film nylig, kunne jeg bare ikke la være å lage et innlegg om denne perfekte bronsede looken!

julianne-hough-eye-makeup-paradise-premiere-w724

julianne-hough-eye-makeup-paradise-premiere-close-w724

Til alle dere blåøyde frøkner der ute som lurer på hvordan dere skal sminke dere for å få øynene til å virkelig synes, DETTE er hvordan det skal gjøres!!!! Bare se hvordan øynene hennes gløder og hvordan blåfargen fremheves ved hjelp av øyenskyggene, helt nydelig spør du meg:)

Så derfor tenkte jeg å legge ut fremgangsmåten med produktene som faktisk ble brukt av hennes makeupartist Mai Quynh for å oppnå denne looken.

Here it goes…

* Påfør en primer i hele ansiktet, før du legger en medium dekkende foundation som matcher din hudtone, med en foundationkost. På Julianne la Mai Laura Mercier oil free supreme foundation i fargen «tawny beige».

*Påfør deretter en concealer under øynene, rundt nesen og eventuelle andre steder du trenger å dekke.

* På Julianne ble det lagt en kremrouge fra Illamasqua i fargen «Rude» på eplekinnene. Et tips er å legge litt og litt, og heller bygge opp fargen istedenfor å legge for mye og prøve å duse ut da det sjelden blir særlig suksessfullt.

* Deretter settes huden med et mineralpudder, i dette tilfellet Laura Mercier mineral powder i fargen «pure honey» med en stor pudderkost.

* For å konturere og varme opp ansiktet ble solpudderet fra Nars i fargen «Laguna» lagt langs kinnben, under haken, på nesebenet og i pannen.

* Tips: For ekstra glød, legg en lysskimrende highlighter på øyenbryn, neseben, amorbue og på toppen av kinnbena.

* Så til det viktigste i denne looken, nemlig øynene: Her ble paletten Dolce & Gabbana eyeshadow smooth eye colour quad i fargen «contrasts 140″ brukt. Begynn med å legge en primer på lokkene for optimal pigmentering + holdbarhet, og legg så den lyseste fersken beige tonen over hele lokket.  Bland så den plommefargede og brune skygggen og legg den langs øvre vippekant og på lokket. Legg så den brune skyggen i globallinjen og blend godt ut for å unngå harde overganger. Legg så litt av den plommefargede skyggen over den brune i globalen, dus godt oppover slik at den ligger «øverst» og gå over med den lyse skyggen så alt går «ton-i-ton». Bruk så en «smugdekos»t og legg den plomme -og brunfargede skyggen langs nedre vippekant og under øyet, dus godt ut så det ikke blir for hardt. Avslutt med to lag Lancome definicils high definition mascara i sort på vippene oppe og nede.

* På leppene har Julianne leppestiften Chanel rouge coco shine i fargen «78 Interlude»

* Ikke glem øyenbrynene! Napp, gre og form ved hjelp av et øyenbrynspudder i en farge som passer deg.  Glo Minerals og Anastasia Beverly Hills har gode øyenbrynspudder for alle hudtoner.

_6873988images-5image1xxls1472760-main-Lhero_6026504Unknown-2

Håper dette var til inspirasjon, og at dere kanskje kopierer looken til en og annen sensommerfest i ukene fremover. Eller kanskje du står brud og leter etter en perfekt sommer look som både er naturlig og fremhever sommergløden, i så fall er denne helt perfekt! Også for deg med brune øyne!!

Ellers håper jeg dere nyter de siste sommerukene før høsten står for tur. For min del er ferien over, og jeg har avtaleboken full av brudemakeup oppdrag, prøvetimer og sminkekurs, og jeg elsker det!!

Skrevet av: Marie Overskott