LA DRØMME BRYLLUPET FÅ RAMMENE DET FORTJENER

En invitasjon er det første møtet deres gjester får med den store feiringen, og nettopp derfor bør enhver invitasjon fortelle en historie.
Deres historie.

Trykksakene er bryllupets røde tråd.
Helt fra det første "hold av dagen" kortet sendes ut til takkekortenes storslagne punktum.
Jeg hjelper dere sy sammen alle elementene dere måtte trenge, og i tillegg til å tilby halvferdige bryllups kolleksjoner, spesial designer jeg også unike uttrykk etter deres ønsker.

Jeg er opptatt av at alt skal være perfekt og samarbeider med trykkerier som utfører kun det aller beste. Det er en verden full av muligheter - la oss oppdage den sammen!Hei!

Det er jeg som er Trine-Lise.
Jeg kunne fortalt deg at jeg elsker lukten av sommerregn og en god Amarone. At jeg synes trykksverte og nyprodusert papir dufter helt fantastisk. Jeg kunne sagt at jeg ikke er som alle andre designere - men det har du nok hørt før, så det skal jeg ikke.

Jeg er en blid og sprudlende dame, mamma til to gutter, bosatt i Fredrikstad, og i 2014 fikk jeg drømmemannen i et fantastisk bryllup i vakreste Skagen.
Så lenge jeg kan huske har jeg elsket å være kreativ og at jeg til slutt endte opp som grafisk designer er nok ikke verdens største overraskelse.

Som de fleste andre drømmere, ser jeg best med øynene lukket. Jeg er en evig optimist, håpløs romantiker, og en perfeksjonist til fingerspissene. Jeg liker å formidle historier og stemninger. Jeg mener inspirasjon finnes overalt rundt oss, og jeg brenner for god design og eksklusive detaljer.
I tillegg bare elsker jeg bryllup!
- Det vakre, sarte, skjøre håpet om evigheten.

Jeg gleder meg til hjelpe dere med å skape rammene rundt deres store dag!
I den store sammenhengen har de små detaljene nemlig alt å si.trine-lise@tldesignstudio.no
http://www.tldesignstudio.no